Unikt og spændende. 
Lige midt i smørhullet!

Få naturen lige på
dørtrinnet hele året!

Kildebjerg Bakkevej er
som en landsby i byen!

Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry ligger placeret midt i Søhøjlandets smørhul nær Himmelbjerget, Julsø og områdets smukke natur.

OM KILDEBJERG RY OG KILDEBJERG BAKKEVEJ

Lige midt i smørhullet nær Himmelbjerget, Julsø og den smukke natur, ligger Ry velplaceret i Søhøjlandet.

Netop her har det nye boligområde Kildebjerg Ry været under udvikling de senere år til et unikt, spændende og anderledes byområde.

Det lokale byggefirma, Vesterbo Huse, fik i 2019 mulighed for at indgå i næste fase af det visionære byudviklingsprojekt i Ry. Byggeriet af knap nye 50 boliger til både udlejning og salg – primært salg - bliver indledt i løbet af 2021 med salgsprocessen lagt i hænderne på EDC Ry.

Med valget af et nyt hus fra Vesterbo Huse på Kildebjerg Bakkevej, kommer I til at bo i det nye og bynære udviklingsområde Kildebjerg Ry, hvor naturen på dørtrinnet giver plads til aktivitet året rundt.

Der er kun knap et par timer i frisk trav fra Kildebjerg Bakkevej til Himmelbjerget gennem den smukke natur.

Og det er jo altid et populært indslag for hele familien med en sejltur til Himmelbjerget med tur-bådende fra Ry, hvilket nærmest ikke kan blive lettere, fra jeres nye bolig Kildebjerg Bakkevej.

Fra de første idéer til Kildebjerg Ry så dagens lys, kan området i dag nærmest betegnes som en landsby i byen. Fra begyndelsen har planerne været at skabe et nyt og attraktivt byrum med plads til både bolig, fritid, erhverv og natur – hvilket i den grad er lykkedes.

Allerede nu er Kildebjerg Ry derfor et spændende bygge- og boligområde, hvorfor Kildebjerg Bakkevej passer perfekt til fremtidssikret nybyggeri fra Vesterbo Huse med rammer til jeres nye og spændende hjem, hvor I kan integrere bosætning, fritid og natur i jeres hverdag.

Læs eventuel mere om Vesterbo på deres hjemmeside og Facebook, hvor der også løbende vil blive opdateret, efterhånden som byggeriet af nye huse på Kildebjerg Bakkevej skrider frem.

Har du allerede nu spørgsmål om byggeplanerne og jeres muligheder for at købe netop jeres drømmebolig, kontakt da EDC Ry.