Følg projektet.
Vi opdaterer løbende!

Hvor langt er vi nået?
Følg med her!

Det startede her for
mere end 4000 år siden!

OKTOBER 2021 - uge 40

Efteråret har i uge 40 tilsmilet os med herligt sensommervejr et par dage.

Vi bygger dog uanset vejrlig, hvilket dog ikke ændrer på, at det gode vejr trods alt er lidt sjovere for de håndværkere, som arbejder ude med fx at grave sandpuder, støbe sokkel og lave kloak.

Som byggepladsen og byggeprocesserne skrider frem, har vi på nuværende tidspunkt stort set haft hele styrken af specialiserede fagfolk inden for byggeri i gang som fx entreprenører, VVS´er, flisemurere, murere, tagdækkere elektrikere og tømrere.

Hvis ikke du allerede har gjort det, kan du stadig nå at reservere drømmehuset på Kildebjerg Bakkevej her.

SEPTEMBER 2021 - UGE 38

Der er hektisk aktivitet på vores byggeplads på Kildebjerg Bakkevej, og de første huse er for alvor begyndt at ligne noget, man kan bo i.

Desværre er der ikke så meget aktivitet, som vi kunne ønske, da vi fortsat venter på at modtage godkendte byggetilladelser - en proces, der desværre ikke ligger i vores hænder.  

Men - vi bygger naturligvis alt det vi kan på alt det, vi har fået tilladelse til at bygge, medens vi ihærdigt spejder i indbakken efter flere byggetilladelser. 

AUGUST 2021 - uge 34

Sommerferien er nu slut, og vi arbejder på fuld knald på Kildebjerg Bakkevej.

Både huse og byggeplads tager form, og hele hæren af håndværkere med entreprenører, VVS´er, murere, elektrikere, tømrere og tagdækkere er i fuld gang med deres arbejde.

Der faktisk også kun en håndfuld ledige huse tilbage, så hvis drømmen er at bo med by, natur og golfbane lige på dørtrinnet, er der ingen grund til at vente længere end højest nødvendigt.

Reserver drømmerhuset her!

JULI 2021 - UGE 30

Slutningen af juli og midt i sommerferien.

Entreprenørmaskinerne og betonkanonerne har været i fuld gang på Kildebjerg Bakkevej, og de første huse er begyndt at tage form.

Heldigvis har vi ikke sendt alle vores håndværkere på sommerferie, hvorfor de nu er begyndt at rejse vægge og lægge spær på de første huse.

Vi har desuden gjort byggepladsen endnu mere synlig med tre flagstænger, hvor vi har hejst flagene.

JULI 2021 - uge 27

Endelig fik vi de første byggetilladelser. Dem har både vi og vores kunder ventet længe på, og nu kan vi officielt erklære vores byggeri på Kildebjerg Bakkevej i gang.

Det betyder, at der fremadrettet vil være heftig aktivitet på byggepladserne, efterhånden som vi modtager flere og flere byggetilladelser.

Som det første skal vi have støbt sokler, og dette arbejder er nu gået i gang, og betonen flyder i en lind strøm fra betonkanonen, der bliver en hyppig gæst.

JUNI 2021

Vi er nået til medio juni, og entreprenørmaskinerne er så småt gået i gang på Kildebjerg Bakkevej.

Desværre står vi i den beklagelige situation, at vi fortsat venter på byggetilladelser, hvilket skyldes, der har ophobet sig arbejdspukkel et sted, hvor vi overhovedet ikke har nogen indflydelse.  

Derfor er vi bare nødt til at vente på, byggetilladelserne begynder at komme ind i en lind strøm, og i stedet for at vente passivt, sørger vi nu for at få gjort alt det klar, vi kan gøre klar uden godkendte byggetilladelser.

Det betyder, at entreprenørmaskinerne her i løbet af juni har været i gang på de første byggegrunde med det indledende gravearbejde og etablering af sandpuder.

Desuden er vi også gået i gang med at køre de byggematerialer i stilling, som vi skal bruge til at støbning af sokler, således at vi kan komme officielt i gang, i samme øjeblik det første byggetilladelse lander i indbakken. 

Mens vi venter, kan du se, hvor langt vi allerede er nået med forberedelserne.

APRIL 2021

I slutningen af april er entreprenørmaskinerne endelig blevet færdig med byggemodningen af Kildebjerg Bakkevej.

Dermed er kloakering og forsyning på plads, og der er lagt asfalt til næste etape, hvor selve vores byggeri går i gang. 

På nuværende tidspunkt går det faktisk ret stærkt med både reservation og underskrivning på købskontrakter.


Derfor venter både vi - og ikke mindst vores kunder - med længsel på, at kommunen får godkendt stakken med byggeansøgninger, vi har sendt af sted i en lind strøm de seneste måneder.

Her kan du se, hvordan byggemodningen er forløbet fra efteråret 2020 til april 2021.

MARTS 2021

I begyndelsen af marts 2021 er entreprenørmaskinerne fortsat i fuld gang med byggemodningen på Kildebjerg Bakkevej.

Uanset hvor utålmodige vi selv er for at komme i gang med byggeriet af vores første huse på udstykningen, er vi af gode grunde nødt til at vente på, byggemodningen er blevet afsluttet.

Men - som arbejdet skrider frem, er der ingen tvivl om, vi kan gå i gang inden alt for længe, og at der bliver både tilsluttet fjernvarme, rindende vand, elektricitet og kloak i alle vores nye huse.

JANUAR 2021

Medio januar 2021 er entreprenørmaskinerne for alvor kørt i stilling på Kildebjerg Bakkevej.


Det er nemlig endelig blevet tid til at indlede byggemodningen af alle matriklerne, da vi her knap 4000 år efter de første dokumenterede bebyggelser i området, trods alt her fået en anden standard for husbyggeri.


Derfor kan vi allerede nu garantere, at der vil være indlagt både fjernvarme, rindende vand, elektricitet og kloak i alle vores nye huse.


Desuden vil der naturligvis også blive mulighed for at få internet, hvis nogle skulle have dette behov.

NOVEMBER 2020

Kildebjerg Bakkevej i november 2020. Udstykningen er klar til byggemodning.

Området Kildebjerg har i flere tusinde år været et populært sted at bosætte sig, hvilket blev afsløret i efteråret 2020 under en arkæologisk udgravning af en stor og omtrent 4000 år gammel gravhøj.

Midt under gravhøjen, der målte knap 20 meter i diameter, fandt man blandt andet resterne af et 12 m. langhus. En hustype, der er kendt fra første periode (Periode I) i ældre bronzealder 1800-1500 f.kr, som var en overgangsperiode fra bondestenalder til bronzealderen, og som der faktisk ikke er fundet mange af i Danmark.

Arkæologerne kunne også afsløre, at der ovenpå det oprindelige langhus var spor af pløjet jord med datidens plov, en ard, inden der der atter var blevet opført et nyt langhus på hele 15 meter. I dette hus fandt man mellem ildsted og husets nordlige væg en stensætning med en grav, hvor et bælteplade og dolk indikerede, at her lå en kvinde begravet.

Disse fund er typisk for anden periode (Periode II) af ældre bronzealder, og meget tyder på, at kvinden er blevet begravet i huset ovenpå det gamle hus, hvorpå der efterfølgende er blevet anlagt en stor gravhøj oven på det hele.

Om end altid er, vil Vesterbo Huse fra foråret 2021 videreføre den omtrent 4000 år gamle trend, med at bygge nye huse på Kildebjerg.